Проблемът вече не е как как да махнем Борисов. Борисов приключи.

...
Проблемът вече не е как как да махнем Борисов. Борисов приключи.
Коментари Харесай

Борисов приключи, трябва да се избегне модела на кандидат-спасителите като Бойко, Царя и Доган |

Проблемът към този момент не е как как да махнем Борисов. Борисов завърши. Целта е никой да не може да командва, да бъде огромният и да споделя " аз вземам решение ". 

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по Българска национална телевизия. По думите му в последното Народно заседание, вместо Бойко Борисов - който споделяше, че и магаре да издигне за народен представител, ще бъде определено, сходно държание е имал и Слави Трифонов. Старата ария на нов глас. " Или ще подкрепите, или сте изменник ", разяснява Иванов. 

Трябва да се избегне ролята на кандидат-спасителите, които да заместят Бойко, Царя, Доган, в това да концентрират доста власт в себе си и по-късно да я трансфорат в корупция, изясни той. 

Иванов изрази вяра, че групировката на Кирил Петков и Асен Василев ще активизира спомагателни гласоподаватели в интерес на смяната. Тепърва им следва да се структурират като стратегия и лица, сподели съпредседателят на Демократична България. 

" Демократична България " ще бъде поръчител да бъде прибавен немският модел в политиката - ясно болшинство с съответно съдружно съглашение ", съобщи още Христо Иванов, който се разгласи изрично срещу плаващите болшинства в пленарна зала. 

Ситуацията е комплицирана, обсъждаме разнообразни разновидности, когато имаме подготвеност, ще обявим решение, сподели той за претендента за президент на Демократична България.  Важното е друго - " Демократична България " е може би една от дребното обединения, които на процедура демонстрират модела на обединенията - взимат групови решения от органите, които са ясни по своя състав, сподели Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР